Tillbaka till första sidan «
 
Medverkande på lägret

 

Anders Sjöberg (Bibelstudier)
Anders Sjöberg är en flitigt efterfrågad bibelstudieledare, författare, lärare, präst och trubadur som arbetat många år som högskolelektor i Nya testamentet på Johannelunds teologiska högskola, och som generalsekreterare för EFS. Nu kommer han att leda förmiddagarnas bibelstudier som fokuserar på Andra Timotheosbrevet. Han har skrivit en rad böcker men på senare tid också givit ut en CD där han tolkar Dan Anderssons dikter.

 

Hanna Hannus (Barnmötesledare)
Jag och min familj bor i Bankeryd utanför Jönköping. Årets läger blir det sjunde lägret för mig och min familj och vi ser fram emot sommarens läger. Jag kommer att ha hand om barnmötena på kvällarna. Det kommer bland annat att bli sång och drama och precis som förra året kommer "kvällens gäst" - någon som berättar något från sin resa med Gud.

 

Lova Lundin (Barnmötesledare)
Lekglad och swahilitalande lundabo från Mölndal. Uppvuxen på Credos familjeläger på Hjälmared. Blev färdig dramapedagog våren-18. Har sedan dess jobbat på kulturcentret Drömmarnas hus i Malmö med både drama, dans och konst. Tycker inte om ost. Älskar krukväxter och att vara utomhus.

 

Jenny Hidland (Barnledaransvarig)
Mitt namn är Jenny och jag arbetar som lärare i årskurs 2-9 på en kristen friskola i Marks kommun. Jag kommer från en liten gård i Örby, där jag bor igen efter att ha bott och pluggat i Göteborg. I min församling och en del grannförsamlingar agerar jag barnledare och söndagsskolefröken. Som ni förstår kan jag inte riktigt låta bli att jobba med barn trots att det är sommarlov! Det ska bli jätteroligt att vara med igen.

 

David Lundin (Barnledaransvarig)
Jag är 22 år och studerar Statsvetenskap på Göteborgs universitet. Har tidigare som barn och barnledare varit delaktig på Hjälmaredslägret. Största intresset är att spela samt se på fotboll.


 

Fredrik Balldin (Barnledarundervisning)
Fredrik Balldin heter jag och bor tillsammans med min fru och två barn utanför Göteborg. Jobbar sedan 12 år i Buråskyrkan med lärjungaträning, alpha och ledarskap. Ser verkligen fram emot sommarveckan på Hjämared och att få undervisa det alltid så fantastiska barnledargänget :)

 

Maria Holmström (Musikansvar)
Jag heter Maria Holmström och arbetar som musikpedagog i Onsala Församling. Under lägret kommer jag leda musiken på vuxensamlingarna och gudstjänsterna. Kanske har du en favvolovsång? Tipsa gärna i så fall!


 

Elisabeth Sandlund (Kvällsmöte)
Elisabeth Sandlund är journalist och författare. Sedan 2006 arbetar hon på tidningen Dagen, nu som ledarskribent. Hon brinner för att föra fram kristen tro och kristna värderingar i samhällsdebatten, bland annat i radio och tv.

 

Eva Erlandsson (Kvällsmöte)
Eva Erlandsson, diakon på Göteborgs Räddningsmission och verksamhetsledare för Gatukyrkan, tar i föreställningen "En Tango för den fattige" sin utgångspunkt i Buenos Aires vid förra sekelskiftet och landar så småningom på Vasagatan 14 idag. Musik och tangohistoria varvas med Evas berättelser om möten med hemlösa, flyktingar och fattiga i hennes dagliga arbete. Eva är kontrabasist och med på scen är Ulf Bornstein som spelar dragspel.

 

Jonathan Sverker (Kvällsmöte)
Jonatan Sverker har arbetat som frilansjournalist i 20 år, främst för kristna tidningar som Dagen och Sändaren. Han försöker rikta uppmärksamhet på kristna grupper som är förföljda i olika delar av världen.

 

Lasse Axelsson(Musikansvar)
Jag heter Lasse Axelsson och har hand om musiken på förmiddagarnas barnundervisning och på kvällarnas barnmöte.

 

Jonas Engström (Seminarium)
Även i år leder jag ett seminarie där vi helt enkelt sjunger gospel tillsammans och övar på några sånger som vi sedan använder i gudstjänsten på söndagen.

 
 
 


Uppdaterad: 2019-07-13