Tillbaka till första sidan «
 
Seminarier under lägret

Medierna och kristen tro

Tid: Torsdag 15:15 - 16:45
Plats: Kapellet

Från insidan av medievärlden får vi ett perspektiv på hur Elisabeth Sandlund från tidningen Dagen ser på utvecklingen. Varför blir det ofta tokigt i medierna när man ska behandla kristen tro? Hur kan vi var och en hjälpa till att nå ut bättre? Det är viktigt att vi finns närvarande på nätet, men hur gör vi det på rätt sätt?
Alla inbjuds till samtal och diskussion.

Leds av: Elisabeth Sandlund, Tf ansvarig utgivare på tidningen Dagen


En meningsfull söndagsskola - hur?

Tid: Lördag 15:15 - 16:45
Plats: Kapellet

Hur skapar man en meningsfull söndagsskola för barn i olika åldrar? Vi delar goda exempel med varandra och utbyter tips och idéer som har fungerat och kanske också sådant som inte har fungerat. Vi pratar om organisation, planering, genomförande samt om vad vi tänker är syftet och målet med en söndagsskola. Detta är ett samtalsforum mer än ett klassiskt seminarium.

Leds av: Boje och Sofie Elebo

 

Bible Journaling - Kreativ bibelläsning

Tid: Lördag 15:15 - 16:45
Plats: Skolan

Ett seminarie där vi läser bibeln, lyssnar in vad Gud vill säga just till dig och illustrera det i våra biblar. Vi kommer att använda oss av färger, former och olika tekniker för att måla i våra biblar.
Ta gärna med dig en bibel som bara står där hemma i bokhyllan för att prova detta sätt att läsa bibeln. Har du ingen bibel med så kommer det att finnas material på plats.
Välkommen!

Leds av: Rebecka Fryxelius

 

Gospelkörövning

Tid: Fredag och lördag 14:00 - 15:00
Plats: Aulan

Ett seminarie som helt enkelt är en körövning för de som gärna vill sjunga gospel tillsammans. En eller två av sångerna använder vi sedan på söndagens gudstjänst.

Leds av: Jonas Engström

 

Uppdaterad: 2019-07-14