Tillbaka till första sidan «
 
Fritid på lägret

På eftermiddagarna är det fritid på Credos Hjälmaredsläger. Då öppnar sig ett brett spektrum av möjligheter att ha trevligt tillsammans. Hjälmared ligger alldeles intill sjön Färgen och gården har en egen badplats med både långgrunt och brygga med trampolin, så det finns badmöjligheter för alla åldrar.

I sjön kan man också paddla kanot, något som brukar vara väldigt populärt. Flytvästar finns att låna för både vuxna och barn. Under eftermiddagarna brukar det serveras kaffe och kaka som man kan avnjuta i solen i gott sällskap av andra lägerdeltagare.

Om man vill vara lite mer aktiv på fritiden så kan man t.ex springa eller promenera runt sjön. Det finns en fin liten stig som löper runt hela sjön. Andra idrottsmöjligheter är att spela fotboll på någon av de stora gräsmattorna eller kanske volleyboll på den sandiga beachvolleyplanen, inte långt från badplatsen. Skulle det mot förmodan regna så finns det en stor och fräsch idrottshall för den som önskar.

För barnen brukar det vara härligt att få vara på Hjälmared. Det är fullt av goda kompisar, mamma och pappa slappnar av lite och det finns mycket att hitta på tillsammans.

Uppdaterad: 2019-02-17